PRESS KIT

Zanger, Entertainer, Toetsen tovenaar. En ook songwriter en componist. Een echt multitalent. Raffie schrijft zijn liedjes zelf én musiceert prachtige nummers. Een jonge ras-performer, Hollands nuchter, klaar voor het grote werk. Op zijn 16e is hij in zijn eentje naar New York gegaan, zijn grote passie muziek achterna en volgde daar aan de internationale middelbare school het hoofdvak muziek. ‘Ik was al jong ‘obsessed’ door die stad, het mooiste en vetste, mijn droom om me daar muzikaal te ontwikkelen, zo gaaf. Iedereen werkte daar zo hard, niet normaal, heel inspirerend. Meer dan 80 nationaliteiten, een smeltkroes. Hun missie en ook het mijne: MUZIEK MAKEN’!

 

En muziek maken dat kan hij! Raffie is gepokt en gemazeld in het artiestenvak. Zijn werkterrein gaat van ons land tot ver buiten onze landsgrenzen: Ibiza, Zermatt, Toscane, Colombia en de VS. En hij kruipt net zo makkelijk achter de piano in een Centraal station om treinreizigers even te vermaken. Raffie heeft op diverse podia gestaan en heeft de nodige televisie ervaring opgedaan, o.a. in de Voice Kids (2010) en The Voice of Holland (2018). Muziek is zijn leven en zijn leven is muziek. Raffie begint als Engelstalige singer-songwriter langzaam door te breken bij het grote publiek. Zijn nieuwe single ‘Why We Love’ is in April uitgekomen en er staat al weer een nieuwe release in planning voor 18 juni . Als componist en tekstschrijver is hij evenzo actief voor diverse andere artiesten. Zo heeft hij onder andere samengewerkt met Gordon, Dastic, Julia Van Bergen, Pascal Letoublon en Robbie Doherty.

 

Raffie van Maren woont in Amsterdam. En volgt ondertussen een opleiding in Music Production and Sound Engineering op het prestigieuze Abbey Road Institute in Amsterdam, waarover men zegt: ‘Abbey Road Institute is not a school, it is a high end production studio with a control room full of learners’. ‘Een jaar geleden viel het kwartje en wist ik wat me te doen stond: naar buíten met mijn muziek! Van die stap heb ik nog geen seconde spijt’. Over Raffie van Maren kunnen we rustig zeggen: ‘The best is yet to come’.

PHOTOS

KLIK OP DE FOTO VOOR HOGE RESOLUTIE

raffie-music-2

KLIK OP DE FOTO VOOR HOGE RESOLUTIE

VIDEOS

MUSIC

CONTACT

BRNDRZ.MANAGEMENT
nathalie@brndrzmanagement.com
+31 616 234 975

STAY IN TOUCH

© COPYRIGHT 2022 RAFFIE MUSIC. ALL RIGHTS RESERVED. BRNDRZ.MANAGEMENT.

nathalie@brndrzmanagement.com +31 616 234 975